Jysk Mesterskab ude 2023

Det er tid til at melde sig til JM udendørs 2023, da tilmeldingsfristen for juniorer, senior og veteraner er den 8. maj 2023, men hvorfor vente med at tilmelde sig.

Lad os sammen gøre dette Jysk Mesterskab udendørs 2023 til et brag af en turnering.

Seniorerne spiller fra 26.-28.maj i Skovbakken, Juniorerne spiller fra d. 2.-4. juni i AGF og Vejle og Veteranerne spiller fra d. 2.-4. juni i Århus1900.
Man behøver ikke licens for at være med og der er rækker for spillere i alle aldersgrupper og på alle niveauer.
Ud over afholdelsen af en masse tenniskampe bliver der til Mesterskaberne lagt vægt på hygge og socialt samvær, så KOM OG VÆR MED!
Præmiesummen i henholdsvis Mesterrækkerne i dame- og herresingle samt dame- og herredouble udgør en samlet sum på kr. 10.200, -.

 

OBS Wildcards i år!!:
JTU er i år så heldige at kunne tildele wildcards til ITF turneringer for både U16-U18 spillere og til seniorspillerne. 

  • Vinderen af U16-U18 A-rækken i henholdsvis pige- og drengesingle får tildelt et wildcard til hovedturneringen til ITF J60 turneringen i Århus1900, som spilles fra d. 13. juni.
  • Finalisten af U16-U18 A-rækken i henholdsvis pige- og drengesingle får tildelt et wildcard til kvalifikationen til ITF J60 turneringen i Århus1900, som spilles fra d. 11. juni.
  • Vinderen af mesterrækken i henholdsvis herre- og damesingle få tildelt et wildcard til kvalifikationen til IFT-futures turneringen i Vejle, som spilles fra d. 23. juli

Indbydelserne til junior, senior og veteraner findes på JTU’s hjemmeside HER

Tilmelding til JM for junior og senior findes HER
Tilmelding til JM for veteraner findes HER
Kom så alle Jyske tennisspillere – Tennis er fedt, DOUBLE er dobbelt så fedt! Så på med tennisskoene og skynd dig ind og meld dig til Jysk Mesterskab i både single OG double.

 

Såfremt der skulle være spørgsmål, er i velkommen til at kontakte undertegnede.

Med venlig hilsen
Camilla Petersen
Tenniskonsulent, Jyllands Tennis Union
Tel:   +45 22 85 99 92
Web:  www.jtu.dk