Klubhuset - som er et smukt gammelt, fredet træhus fra 1928 - er vores stolthed. Det danner rammen for meget af vores sociale samvær, der gør ALTS til noget ganske særligt.

Klubhuset

Det nuværende, røde klubhus er bygget i 1928. Det afløste et ældre og meget beskedent hus, der om sommeren var klubhus for tennisspillere og om vinteren for skøjteløbere.

Huset er tegnet af arkitekt Holger Lindhardt (1900-77) og blev gennemgribende forandret i 1965, men fremtræder stadig som et smukt eksempel på 20’ernes nyklassicisme. Først og fremmest i kraft af den enkle hovedform og den gennemførte symmetri. Huset er i henhold til SAVE klassificeret som bevaringsværdigt med en bevaringsmæssig og arkitektonisk værdi 3.

Indvendigt er huset ombygget med omklædningsrum og bad i overetagen. Underetagen er indrettet med et fælles opholdsrum og kantine, der danner grundlag for klubbens sociale samvær.

Et på alle måder meget usædvanligt og historisk værdifuldt hus, som visuelt er prikken over i’et på et af landets smukkeste og bedst beliggende tennisanlæg.

Vores hyggelige café.

Vores fremragende kok, Carola, kreerer sydamerikansk inspirerede varme retter udvalgte hverdage i klubhusets Cantina Carola.

De syv tennisbaner og udsigt til klubhuset.