DM GULD til Birgit og Dorte

Ved indendørs DM for veteraner, afholdt i Nærum i den forgangne uge, er det endt meget flot med guldmedaljer til Birgit Skovgaard (i to rækker) og Dorte Popenda, idet de sammen vandt damedouble finalen i 70+ rækken med de overbevisende sæt cifre 6-2, 6-1. De er nu flere gange blevet danske mestre i damedouble både indendørs og udendørs. Senest skete det i 2021, men sidste år kunne de ikke forsvare titlen, da Birgit blev ramt af en slem, længerevarende skulder skade.

Modstanderne i finalen søndag eftermiddag var Anne Jørgensen (Helsingør) og Lisbeth Knudsen (Frederiksund), og de kunne ikke modstå Birgit og Dortes stærke flugtspil, lobs og sikre grundslag i kampen, der ikke varede så længe. – På billedet ses de to glade DM vindere med guldmedaljerne og nye vin forsyninger.

Birgit blev dobbelt dansk mester, idet hun i mixed double i 70+ rækken vandt titlen sammen med Finn Strabo fra Helsingør med 6-3, 7-5 i en velspillet finale, hvor Benedikte Braae (HIK) og Steen Hesselbjerg (Allerød) blev besejret. – Se også her billedet af de danske mestre, der ligeledes vandt DM guld udendørs i 2021.