HENRIK AAEN spiller på 50+ LANDSHOLDET ved VM

Siden søndag har Henrik Aaen spillet landskampe for Danmark i de igangværende verdensmesterskaber for veteranhold, der afvikles i Manavgat, Antalya i Tyrkiet. Henrik er den eneste jyske spiller, der er udtaget, og er både 1. single og holdkaptajn for 50+ herrelandsholdet.

Der er blevet spillet landskamp hver dag siden søndag, og med Henrik ved roret har det danske landshold vundet 2-1 over Indien, tabt 0-3 til Spanien, men vundet tirsdag med 3-0 over Sydafrika. – Der spilles altså tre enkelt kampe i en landskamp: 2 singler og én double.

Onsdag har modstanderen været Sverige, og det blev et meget spændende opgør, hvor stillingen var 1-1 efter singlerne. Henrik Aaen blev så sat ind i doublen, sammen med Lasse Dalberg fra KB, og de slog svenskerne i en drabelig matchtiebreak – ”helt vildt” er hans egne ord – med 10-8.

I dag torsdag slog han Venezuelas nr. 1 tidligere atp top 60 spiller. Det tog 3,5 time. 

Der spilles selvfølgelig udendørs på fine grusbaner. – Se også billedet fra en af Henriks singler, hvor han er iklædt den rød-hvide landsholdsdragt.

Når vi kæmper med vådt og ret køligt vejr herhjemme, må det være herligt at kunne spille dagligt i 22-24 graders varme, som tilfældet er tæt på Middelhavet.