DM GULD til HENRIK AAEN – og adskillige udmærkede præstationer

I den første uge af august har Danske Tennisveteraner afviklet DM for veteranspillere i de forskellige aldersklasser. Det vellykkede DM stævne fandt sted i Svendborg og havde deltagelse af 7 spillere fra ALTS. De spillede sig frem til 6 semifinaler, og én af vores stærke spillere gik helt til tops ved at vinde DM-titlen i herresingle 50+.

Henrik Aaen vandt en af rækkerne med flest deltagere, og han har nu vundet DM guld udendørs og indendørs adskillige gange. Finalen i 50+ rækken blev et meget tæt opgør, som Henrik vandt med 7-5, 4-6, 10-8 over den københavnske spiller Ulrik Rammeskow Bang-Pedersen. Den ene semifinale var et rent ALTS-opgør, som Henrik Aaen vandt over Rasmus Borgqvist.

Sammen kunne Rasmus og Henrik godt have spillet sig i finalen i herredouble, men de tabte semifinalen i en meget spændende kamp med 2-6, 6-4, 14-16.

Også andre ALTS spillere gjorde det rigtig godt. I herresingle 65+ spillede Jan Børjesson sig stærkt i semifinalen, som blev endestationen. – Max Nielsen kom også i semifinalen, endda i to rækker. I herredouble 70+ var han med en københavnsk makker så tæt på finalen som 8-10 i matchtiebreak mod vinderne af rækken. Og i mixed double 70+ var han i semifinalen med Ulla Hansen. – Helen Lykke-Møller havde også en god turnering med semifinaleplads i damedouble 75+ sammen med en makker fra København.

Birgit Skovgaard og Dorte Popenda, der har vundet mange DM titler sammen i double, var igen topseedede til DM i 70+ damedouble, men de måtte desværre melde afbud kort før turneringen.

På billedet med Henrik Aaen ses han med kasket, guldmedalje om halsen og 2 flasker vin.