2 DM GULD i VETERAN DOUBLER

Ved de danske mesterskaber i indendørs tennis for veteraner, med finaler i Rungsted søndag den 28. januar 2024, gik to ALTS spillere til tops og vandt guldmedaljer i doubler. Stort til lykke tilBirgit Skovgaard med DM titlen i damedouble 70+ og til Christen Gregersen med titlen i herredouble 55+.
I damedouble 70+ spillede Birgit Skovgaard sammen med Birgit Carlsen fra Øresund Tennis, der tidligere har spillet i nogle år for Aarhus 1900.
De vandt finalen i to tætte sæt med 7-5, 6-4 over HIK-parret Benedikte Braae og Kirsten Lund Hermansen, der tidligere har spillet i ALTS og Risskov. – Birgit har nu vundet DM guld en hel del gange i damedouble indendørs og udendørs, mest sammen med Dorte Popenda, og i mixed double har hun også vundet DM titlen nogle gange.
I herredouble 55+ stillede Christen Gregersen op sammen med Stefan Ravnholt fra hovedstadsklubben ATK, som han selv har spillet i gennem otte år, før han flyttede til Aarhus og ALTS sidste år og nu spiller på 50+ holdet. – Det blev til en sikker sejr på 6-2, 6-2 over HIK-parret Frederik Meyer og Christian Saceanu. – Stærkt, at Christen Gregersen nu har vundet 13 DM titler i herredouble med samme makker.
På billederne fra præmieoverrækkelsen står begge vore spillere smilende, med to flasker rødvin foruden guldmedaljen om halsen, på fløjen til højre.

Nyheder

Kategorier
ALTS
LESCHLY CUP