Vores klubhus

Klubhuset – som er et smukt gammelt, fredet træhus fra 1928 – er vores stolthed. Det danner rammen for meget af vores sociale samvær, der gør ALTS til noget ganske særligt.

Vores fremragende kok, Carola, kreerer sydamerikansk inspirerede varme retter udvalgte hverdage i klubhusets “Cantina Carola”.

Husets historie

Det nuværende, røde klubhus er bygget i 1928. Det afløste et ældre og meget beskedent hus, der om sommeren var klubhus for tennisspillerne og om vinteren for skøjteløberne.

Huset er tegnet af arkitekten Holger Lindhardt (1900-77), og blev gennemgribende forandret i 1965, men fremtræder stadig som et smukt eksempel på 20’ernes nyklassicisme. Først og fremmest i kraft af den enkle hovedform og den gennemførte symmetri.

Huset er i henhold til SAVE klassificeret som bevaringsværdigt med en bevaringsmæssig og arkitektonisk værdi 3.

Indvendigt er husets indre helt ombygget med et omklædningsrum til hvert af de to køn i overetagen. Underetagen er indrettet med et fælles opholdsrum og kantine, der danner grundlaget for det sociale samvær.

Altså et meget usædvanligt og historisk værdifuldt hus, der danner en værdig afslutning (eller begyndelse) på et af landets smukkeste tennisanlæg.