Turneringer

“Slå først”-turnering
Afholdes i forbindelse med årets standerhejsning, hvor klubben byder på lækkerier til ganen fra kantinen. ALTS ser frem til at byde nye og gamle medlemmer velkommen til en ny tennissæson.

For nye medlemmer vil der være introduktion til klubbens faciliteter og mulighed for at finde makkere.

Når flaget er hejst, afholdes den “slå først”-turneringen, hvor spillerne bliver mixet på alle niveauer, hvilket betyder, at alle kan være med. Så tag ketcheren med, og få slået den nye sæson i gang. Tilmelding sker på stedet.

Double Trouble
Double Trouble er en uhøjtidelige turnering på alle motionistniveauer. Der spilles ca. 2½ time, og der afsluttes med fællesspisning i kantinen.

Double-Trouble finder sted i starten af juni og begynder sidst på eftermiddagen.

Der dannes double-par på stedet, ligesom turneringens nærmere afvikling og regler besluttes.

Mød op til en sjov og hyggelig tennisturnering i samvær med klubbens øvrige medlemmer. Tilmeldingslister bliver ophængt i klubhuset.

Carola CUP (handicap turnering)
Igen i år afholdes ALTS’ traditionsrige handicapturnering. Spillere på alle niveauer kan deltage, og princippet i turneringen er, at alle kan spille mod alle, uden at stillingen på forhånd er afgjort.

Der afvikles en samlet herre- og damerække i turneringen, og handicappet vurderes fra kamp til kamp på selve dagen af en turneringsleder.

Deltagelse koster et mindre beløb. Alle er garanteret mindst to kampe.

Tilmelding er nødvendig, så hold øje med opslag i klubhuset.

Klubmesterskabet
ALTS afvikler hvert år klubmesterskab i flere rækker i både single og double, og du har mulighed for at tilmelde dig begge turneringer. Kampene spilles i august og september. Går du med en drøm om at blive klubmester i 2014, så hold øje med opslag i klubhuset og meld dig til turneringen.

Venskabsturneringer
Igen i år vil vi prøve at arrangere venskabsturneringer med andre klubber i omegnen.

Så har I venner eller bekendte i andre klubber, som I gerne vil invitere til en socialturnering, så henvend jer til Poul Markussen, så finder vi ud af noget.