Bliv sponsor

Bliv sponsor for byens smukkeste og ældste tennisklub, Aarhus Lawn-Tennis Selskab

Helt unikt midt i Udklip bane(1)Aarhus mellem Nordre Kirkegård og havnens nordlige ende ligger byens smukkeste og ældste tennisklubber etableret i 1901.

Klubben er i år rykket op i 1. division og har 400 medlemmer. Klubbens medlemmer råder over 7 velholdte grusbaner samt en lille juniorbane – en grøn oase væk fra byens larm. Det usædvanligt hyggelige klubhus er klubbens kendetegn, hvor der serveres varme sydamerikanske retter i ”Cantina Carola” kreeret af Carola alle hverdage mellem kl. 16 – kl. 21.

Klubben modtog i 2011 støtte fra A.P.Møller’s Fond og Real Dania Fonden til vedligeholdelse og modernisering af det karakteristiske svensk inspirerede arkitekttegnede træhus.

Klubben er vært for en af Danmarks bedst kendte tennisturneringer, Leschly Cup, hvor Danmarks tennis-elite mødes en gang om året for at spille om æren og præmierne(http://dinby.dk/aarhus-n/stemningsfuld-leschly-cup-med-30-aar-paa-bagen).

ALTS’ sponsorer betyder meget for klubbens liv og aktivitetsniveau, og klubben har hvert år brug for støtte fra vores sponsorer, store som små.

Sponsorater og priser:

Vindskærm 8 m, 8.000 kr. Bandereklamer (50cm x 250cm) til lave hegn 6.000 kr. Annonce på hjemmeside 2.000 kr.

Navn og Logo på Plakat for Leschly Cup 4.000 kr.

Navn og Logo på stabs- og official-trøjer til Leschly Cup 4.000 kr.

Som sponsor får du et gratis medlemskab af klubben med bookingret fra april til oktober. Gratis tilbud om træning og invitation til en middag under Leschly Cup.

Har du andre forslag så ring til sponsorudvalget ved Niels Elmegaard 40787426,n.elmegaard@stofanet.dk  eller Børge Guldbrandt 28693993, borgeguldbrandt@gmail.com