Stærke tennistalenter i Leschly Cup

Fra søndag den 15. juli til lørdag den 20. juli kæmper nogle af Danmarks bedste og stærkeste tennisspillere om præmier på kr. 100.000 i den traditionsrige turnering Leschly Cup i Aarhus Lawn Tennis-Selskab.

Sidste år vandt Anders Grinderslev, Skovbakken over Henrik Heise Korsgaard, Give, og på kvindesiden vandt Maria Jespersen, Gentofte over Sofia Nami Samavati, Virum Sorgenfri.

Siden 1982 er der blevet kæmpet på anlægget på Sandgravvej om præmier og prestige i en af landets største sommerturneringer.

Turneringen har i sin nuværende form eksisteret i kraft af generøse donationer fra hovedsponsorerne Jan og Peter Leschly, som startede deres karriere på banerne i 1950´erne. Jan var rangeret i top 10 blandt verden bedste tennisspillere.

I foråret donerede Jan Leschly sammen med sin søn Mark 20 mio. kr til danske tennistalenter. Leschly Tennis Foundation skal hjælpe unge spiller uanset økonomisk baggrund med at komme frem i verdenseliten. 

Ved årets Leschly Cup i uge 29 får vinderne i den bedste herre – og kvinderække hver kr. 20.000 i præmie.

Yderligere oplysninger hos Børge Guldbrandt, fmd. ALTS, 2869 3993, mail: borgeguldbrandt@gmail.com

Ingen Svar til "Stærke tennistalenter i Leschly Cup"