Veteran JM 2019 ude

Kære veteran,

Så er det snart tid til Jyske Mesterskaber udendørs 2019 for veteraner. Indbydelserne er netop ude nu, så skynd at tilmelde jer, så vi i fællesskab kan få nogle gode dage med en masse god tennis. Ud over afholdelsen af en masse tenniskampe bliver der til Mesterskaberne lagt vægt på hygge og socialt samvær.

  • Veteraner spiller den 14.-16. juni 2019 i ALTS 

Tilmeldingsfristen senest den 27. maj 2019 kl. 23,59

Indbydelserne kan ses – HER

Tilmelding til JM udendørs foregår via det nye turneringsprogram Tournament Software. Tilmelding KRÆVER en profil i Tournament Software. Det er ganske gratis og tager kun ganske få minutter at oprette. Manual til oprettelse af brugerprofil findes – HER

Tilmelding til veteranrækkerne kan findes – HER

Husk at oplyse email adresse.  

På gensyn.

Ingen Svar til "Veteran JM 2019 ude"