Medlemsstop og standerhejsning

Kære Alts medlem,

Bestyrelsen har besluttet med øjeblikkelig virkning at stoppe for tilmelding af nye fuldtidsmedlemmmer, fordi vi nu er over 550 medlemmer i klubben. Folk der ønsker fuld medlemskab kan komme på ventliste til næste år. Der er stadig få ledige pladser til formiddagsmedlemskab, hvor man kan spille alle dage fra kl 8-14. Nybegyndere tilmeldt Hans Frantzens hold kan inden 20. maj blive fuldtidsmedlemmer. Medlemsstoppet er nødvendigt for at alle kan komme til at spille. Hvis du vil på venteliste til medlemskab i 2020, så klik ind på medlemskab@alts.dk

På lørdag kl 13 er der officiel åbning med Standerhejsning, sang, velkomsttale og opvisningskamp. Kom og mød gamle og nye venner og få lidt godt til ganen.

De sidste tre baner – A, F og G – er klar fra kl 14 lørdag, og dermed kan alle 7 baner reserveres.

Der er tilmeldingsfrist til DGI turneringstennis for motionister 5. maj. Læs indslaget på alts.dk“DGI doublestævner” og kontakt Markus Seier på msp1996@live.dk eller 28562051

Der er stadig ledige pladser til træning for motionister med Einar From torsdage kl 15-18 i uge 20-24. Tilmelding til træning https://alts.memberlink.dk/Account/RegisterMember. Det koster i alt kr 300 for fem timer med én time hver uge. Max. 8 deltagere per time. Betaling skal ske forud og er bindende. Mere info hos Einar From, einar.from@skolekom.dk 5049 3883

Vi har anskaffet en boldkanon som står i skuret til venstre ved indgagen. Den kan du booke een time sammen med dit nummer og dernæst klikke på “Partner” og skriv Bold kanon. Vejledning til brug af kanonen er i skuret.

De bedste tennishilsner på bestyrelsens vegne

Børge Guldbrandt, formand.

Ingen Svar til "Medlemsstop og standerhejsning"