Husk at betale!


I løbet af april slettes alle gamle medlemmer, som ikke har betalt for 2019. Ventelisten er tømt og der bliver plads til at optage nye medlemmer.  Det må imidlertid forudses, at der efter kort tid indføres stop for medlemstilgang og ventelisten aktiveres igen.
Har Du problemer med, at beskeder (fakturaer) fra booking og betalingsportalen alts.memberlink.dk ikke optræder i din indbakke, skyldes det ofte, at disse beskeder i dit postsystem er røget i en folder for uønsket e-mail/spam. Dette problem kan løses en gang for alle ved at klikke på den uønskede mail og kategorisere den som ønsket eller ved at registrerer afsenderen som OK. Beskederne vil så efterfølgende placeres i din indbakke.
ALTS har ikke ansvaret for at mails når frem til dig, men vi vil gerne hjælpe dig. Man kan ikke benytte betalingsportalen før man har betalt.
Har du problemer eller vil du ændre dit medlemskab, så skriv til medlemskab@alts.dk  NU

Ingen Svar til "Husk at betale!"