Medlemsstop, Leschley Cup og klubmesterskab

Kære ALTS-medlem,

I de seneste fire år har vi haft medlemstilgang fra 320 til over 520. Det er vi glade for i en tid, hvor vi ikke er revet med i den generelle nedgang for dansk tennis.

Men presset på banerne om eftermiddagen i hverdagene fra kl 16 til kl 21 er stort. Og for at alle fortsat kan komme til, har vi fra dags dato stoppet for al heldags-medlemstilgang.

Der er kun mulighed for juniormedlemskab og såkaldt formiddagsmedlemskab. Der er stadig god plads i dagtimerne fra kl 8 til kl 14 på bane A, B, C og D og kl 8 til kl 14.30 på bane E, F og G samt i weekender.

Folk der ønsker at blive medlem kommer fra dags dato på venteliste via mailadressen medlemskab@alts.dk

Nuværende medlemmer vil få første prioritet med tilbud om medlemskab i 2019. Folk på venteliste vil derefter få et tilbud i midten af april 2019 om medlemskab, hvis der er ledige pladser.

Frivillige til Leschley Cup i uge 29

Fra tirsdag den 17. juli til finalerne lørdag den 21.juli spiller de fleste af de stærkeste tennisspiller i Danmark om præmierne på kr 100.000 i den traditionsrige Leschley Cup. Hvis du vil give en hånd med i køkkenet, så er du meget velkommen til at tage en tjans en formiddag eller en eftermiddag i løbet af ugen. Der er gratis mad og drikke under vagten og en Leschley Cup t-shirt til de frivillige.

Der bliver hængt et opslag i klubhuset om et par dage, hvor du kan skrive dig på.

Meld dig til klubmesterskab 2018

Klubmesterskaberne starter i uge 35, og kulminerer med finaler lørdag den 22. september samt festmiddag og stor aftenfest med live band.

I løbet af nogle dage vil der blive hængt et opslag i klubhuset, hvor du kan tilmelde dig klubmesterskaberne i den kategori, der passer til dig.

De bedste tennishilsner

Bestyrelsen ved Børge Guldbrandt, fmd. ALTS

 

Ingen Svar til "Medlemsstop, Leschley Cup og klubmesterskab"