Kom til Standerhejsning med trompetfanfare, tale, sang, traktement og lukket port

Kære ALTS-medlem,

Foråret er kommet, og tennissæsonen starter på lørdag kl. 13 med Standerhejsning.

25 aktive medlemmer har rengjort ude og inde i lørdags. Klubhuset funkler fra top til tå. P-pladsen er ryddet og nyt grus er lagt på. Nyt lysanlæg er sat op, slåmuren bliver renoveret, og banerne er klar til de første slag på lørdag.

Rammerne er i orden, vejrudsigten siger sol, så nu er det bare med at få pudset tennisformen op.

Det vil vi gerne fejre sammen med dig med Standerhejsningen 21.4. kl 13.00 med trompetfanfare og forårssange, velkomsttale og diverse drikke med en anretning arrangeret af Festudvalget. Herefter opvisningsdouble med klubbens stærkeste herrer kl 13.30-14.30.

Fra kl 14-16 reserverer vi 4 baner med gratis tennisinstruktion for motionister ved Anders Bagai. Der er plads til i alt 16 motionister.  Der er yderligere to timers gratis opfølgning torsdag 26.4. kl 16-18, som DGI finansierer. Tilmelding til Anders er nødvendig og foregår efter først til mølle. Mail: anders@bagai.com

Lukket port

De tider er slut, hvor ALTS var en klub med en åben port. Presset på P-pladsen er steget betydeligt med de nye høje huse på Sandgrav uden anlagte parkeringspladser. Vi oplever, at nabobiler bruger P-pladsen ulovligt. Derfor  har vi fået etableret en solid gitterport, og sidste spiller der forlader anlægget skal låse porten, uanset at der står en eller flere biler, som bliver låst inde om natten. P-pladsen er for medlemmer og gæstespillere, og man må kun parkere på P-pladsen, mens man spiller tennis. Koden er den samme som i 2017. Hold koden tæt til kroppen!

Derudover er ALTS en åben klub for alle – nybegyndere, motionister og turneringsspillere – og vi byder nye medlemmer velkommen med åbne arme. Husk at betale kontingent. Du kan ikke reservere bane uden at have betalt. Nye medlemmer kan melde sig inde via www.alts.dk og klikke på fanen Nyt medlem.

Vi ses på lørdag.

Bedste hilsner og god tennissæson

Børge Guldbrandt, Formand ALTS

Ingen Svar til "Kom til Standerhejsning med trompetfanfare, tale, sang, traktement og lukket port"