Klargøring på lørdag kl 11-14

Kære Alts medlem,

Så er det på lørdag den 14.4.2018 fra kl 11-14, at du kan være med til at forskønne vores smukke tennisanlæg. Der skal pudses op både inde og ude, og der er rigeligt at se til. Det er en kæmpehjælp for klubben, hvis du kommer. Jo flere vi er, desto bedre og hurtigere går det. Bare ta arbejdstøj på og mød op kl 11. Klubben er vært med sandwich, vand, the, kaffe og øl.

Karl er i gang med banerne, og alt går efter planen. Banerne bliver åbnet ved Standerhejsning lørdag 21.4. – hvis altså ikke vi får alvorlig nattefrost igen i uge 16!

Der er sat ny LED belysning på banerne B, C, D og F. Det nye lysanlæg giver et bedre lys og koster en tiendedel af det hidtidige elforbrug, og LED-pærerne har en levetid på 50.000 timer!

Standerhejsningen 21.4. starter kl 13.00 med trompetfanfare og forårssange, velkomsttale og diverse drikke med en let anretning arrangeret af Festudvalget. Herefter opvisningsdouble med klubbens stærkeste herrer kl 13.30-14.30.

InSport er på anlægget med supergode tilbud på ketsjere, bolde, sko og andet tennisudstyr.

Fra kl 14-kl 16 reserverer vi 4 baner med gratis tennisinstruktion for motionister ved Anders Bagai. Der er stadig ledige pladser.  Der er yderligere to timers gratis opfølgning torsdag 26.4. kl 16-18, som DGI finansierer. Tilmelding til Anders er nødvendig og foregår efter først til mølle. Mail: anders@bagai.com

Gå gensyn til en god sæson

Børge Guldbrandt, Formand ALTS

Ingen Svar til "Klargøring på lørdag kl 11-14"